مطالب برتر
0
- نویسنده: IranTraveller
- تاریخ: 3 دی 1393
- بازدید: 208
شهر تهران، در روزگار کنونی یکی از کلانشهرهای مشهور جهان است و هر روز به لحاظ سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی از آن در رسانههای داخلی و خارجی سخن به میان میآید. این شهر نام یافته ایران، بیتردید دارای هویتی ویژه است که نه تنها از موقعیّتهای جهان کنونی برخوردار شده، بلکه هنوز ریشههای تاریخی، در شکل دادن کالبدی و کارکردی آن دخالت تام دارد و این امر در گذار زمان صبغه کنونی تهران بزرگ را ترسیم کرده است.
به گزارش پایگاه تخصصی گردشگری ایران به نقل از خبرگزاری میراث فرهنگی به دلیل نبود توازن میان حجم بالای سرمایهگذاری دربخش زیزساختها با سرمایهگذاری اندک دربخش نیروی کار ماهر صنعت گردشگری آسیا تا ده سال آینده، با بحران کمبود نیروی کار ماهر روبرو میشود.مقامات جهانی گردشگری هشدار دادند بی تعادلی در سرمایه گذاری ها، صنعت گردشگری و سفر درآسیا را که به عنوان صنعتی با رشد انفجاری شناخته شده تا 10 سال دیگر با بحران نیروی کار ماهرمواجه میکند.
نقش حياتي موزه ها در جوامع بشري نقشي بديع، ماندگار و مروج ناب ترين پديده
هاي فرهنگي است. موزه ها از معدود مراكز حافظ يادگاران نسل گذشته و در
حقيقت فرزندان هنر و تاريخ هستند. هر يك از اين اشيا در عين بي زباني به
هزار زبان سخن مي گويند زيرا اسناد معتبري از هنر، فرهنگ و تاريخ را ارايه
مي دهند.
گردشگري سلامت از دير باز وجود داشته كه به مسافرت به منظور سلامتي يا درمان انواع بيماريها اطلاق مي شود.گردشگري درماني و بهداشتي امروزه از رو به رشدترين بخش هاي صنعت گردشگري جهان به شمار مي رود كه باعث شده سازمان هاي دست اندر كار در كشورهاي علاقه مند به توسعه گردشگري توجه خود را به اين بخش از صنعت توريسم جلب و براي آن برنامه ريزي نمايد.يكي از انواع گردشگري سلامت،توريسم با هدف درمان ناباروري مي باشد كه افراد با هدف درمان يا تكميل درمان ناباروري خود به يك كشوري غير از كشور خود مي نمايد.
اين روزها عرب ها مشتري پروپا قرص خدمات بيمارستاني ايران شده اند؛ سفر آنها به استان خراسان، استان خوزستان و استان هاي شمالي کشور نه فقط براي زيارت و خريد و استفاده ارزان از طبيعت بکر ايران بلکه همسو با درمان و بستري شدن در بيمارستان هاي کشور است. آنها به ايران مي آيند، ارزان تر از کشور خودشان برند مي خرند، ارزان تر از کشور خودشان سفر مي کنند به کوه و جنگل مي روند، البته که زيارت بارگاه ملکوتي امام هشتم هم پيوست اصلي تمام اين سفرهاست اما آيا براي چنين بازار گسترده اي يک مسووليت يکپارچه وجود دارد که با برنامه ريزي دقيق، اين ميزان گردشگر ورودي را مديريت کرده و سعي در پايدارکردن چنين رفت وآمدهايي کند؟ پاسخ به اين سوال را نمي توان به راحتي و با بررسي مجموعه وظايف و فعاليت هاي انجام شده در يک نهاد خاص مورد ارزيابي قرار داد چراکه در اين داستان، تنها يک سازمان، بازيگر نقش اصلي نيست و آن چنان که مديران باتجربه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بارها و بارها گفته اند، براي ورود يک گردشگر خارجي به کشور تنها نبايد از اين سازمان توقع داشت.